Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Επίθεση με μαχαίρι στο Μιλάνο

Ένας άντρας μαχαίρωσε την Πέμπτη έναν στρατιωτικό και έναν αστυνομικό στον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου, της δεύτερης σε πληθυσμό πόλης της Ιταλίας, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ωστόσο ότι το επεισόδιο δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση.

Και οι δύο αξιωματούχοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με μέτριας σημασίας τραύματα, είπε η εκπρόσωπος.

Σε ερώτηση αν το επεισόδιο είχε σχέση με τρομοκρατία, αυτή απάντησε, “Δεν νομίζουμε ότι επί του παρόντος αυτή αποτελεί τη σωστή υπόθεση για διερεύνηση”.

Πρόσθεσε όμως ότι η αστυνομία διενεργούσε “εντατικούς ελέγχους” και ότι ο ύποπτος, ο οποίος γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1996, τελούσε υπό κράτηση.

Ο άνδρας φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι κουζίνας όταν τον πλησίασαν οι δύο άντρες για έλεγχο, ζητώντας του έγγραφα ταυτοποίησης γύρω στις 9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Video απ’ το σημείο της επίθεσης

https://www.youtube.com/watch?v=FMvPwooPUmU


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Έκτακτο πακέτο φοροελαφρύνσεων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Peristeri News

Τουρκία: Επιστολή «διαμαρτυρίας» για τους Patriot στην Κάρπαθο

Peristeri News

Βόρεια Κορέα: Σαρωτική νίκη για το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment