Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επίθεση από κουκουλοφόρους στον Ουάρντα



Απίθανο σκηνικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Καισαριανής με θύμα τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης καθώς πήγαινε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, δύο κουκουλοφόροι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον απειλούν, με τον έναν να κρατάει μαχαίρι και τον άλλον πιστόλι.

Ο παίκτης των Περιστεριωτών κατάφερε να τους ξεφύγει καθώς βρήκε καταφύγιο σε ένα κοντινό μαγαζί και φυσικά κάλεσε την αστυνομία ενώ βρέθηκε και στο τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Ο Ουάρντα ενημέρωσε τους ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου, που κινητοποιήθηκαν άμεσα για να δουν αν είναι όλα καλά με την υγεία και την ψυχική κατάσταση του παίκτη.

UPDATE: Η διαδικασία της κατάθεσης ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα, με άνθρωπο της ομάδας να τον συνοδεύει στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος ο Αιγύπτιος είναι σε κατάσταση σοκ μετά το τραγικό περιστατικό


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Περιστέρι – Σάσαρι: Στόχος το «2 στα 2» στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Σπουδαίος Ατρόμητος υπέταξε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment