Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επιταχύνει τις εξελίξεις η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ



Την παραπομπή των υποθέσεων των Στέφανου Τζουμάκα, Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα στην Κεντρική Επιτροπή, αποφάσισε με πλειοψηφία 10-5 η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Βάσει του καταστατικού και του κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Δεοντολογίας, παραπομπή στην Κ.Ε. για έκφραση γνώμης γίνεται μόνο για την περίπτωση επιβολής των ποινών: α) της αναστολής της κομματικής ιδιότητας μέχρι ένα έτος και β) της διαγραφής.

Πήγες της Κουμουνδούρου σχολίασαν ότι δεν τοποθετούνται επί εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων, πολλώ δε μάλλον πριν λάβουν επίσημα γνώση του σχετικού διαβιβαστικού εγγράφου της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Πρόσθεσαν ότι σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθούν απαρέγκλιτα το καταστατικό και ο κανονισμός λειτουργίας της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στη Βουλή η Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Peristeri News

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

Leave a Comment