Προπώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Πλατανιά με τον έξυπνο τρόπο χωρίς να περιμένετε στην… ουρά.
Ευχάριστα τα νέα για τον Ατρόμητο εν όψει της κυριακάτικης (23/3, 17.15) αναμέτρησης με τον Πλατανιά, μιας και ο Πίτου Γκαρσία ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.
Ο άσος της ομάδας μας ήταν τις τελευταίες μέρες εκτός λόγω ίωσης. Σήμερα έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Εβγαλε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή Παράσχου.
Αυτό σημαίνει ότι ο μοναδικός απών από το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ο τιμωρημένος Σωκράτης Φυτανίδης.
Σε διεθνές ιατρικό συνέδριο Πισκοπάκης – Ζαφειρόπουλος

Στο Μιλάνο βρίσκονται από σήμερα ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Ατρόμητος dr Νίκος Πισκοπάκης και ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Ζαφειρόπουλος οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε διεθνές συνέδριο στο οποίο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την χειρουργική αντιμετώπιση, την πρόληψη αλλά και την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τραυματισμό.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα και συμμετέχουν περισσότερες από εκατό (100) ποδοσφαιρικές ομάδες και 1500 σύνεδροι από 60 χώρες. Ανάμεσα τους η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι, η Πόρτο και σε εθνικό επίπεδο η Γερμανία.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα : https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/
