Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς τα Μ.Μ.Μ.

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει η λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ύστερα από μια εβδομάδα μαζικών κινητοποιήσεων.

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει η λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.) ύστερα από μια εβδομάδα μαζικών κινητοποιήσεων.

Οι συρμοί του Ηλεκτρικού, του Μετρό και του Τραμ θα κινηθούν κανονικά σήμερα, Σάββατο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ. Παράλληλα, χωρίς προβλήματα αναμένεται να κινηθούν και τα τρένα του προαστιακού, ενώ τα ταξί βρίσκονται ήδη από χθες, Παρασκευή, στους δρόμους της Αθήνας.

Την Κυριακή, από τις 06.00 το πρωί έως τις 17.30 το απόγευμα θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 30ου Κλασσικού Μαραθωνίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Leave a Comment