Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου κακοκαιρίας από την ΕΜΥ



Σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης του καιρού προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές ριπές ανέμων κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Πιο συγκεκριμένα:

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).

Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οι παππούδες υπόχρεοι να πληρώνουν διατροφή, εάν ο πατέρας δεν μπορεί

Peristeri News

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών γιορτάζει 100 χρόνια με μεγάλη εκδήλωση στο Περιστέρι

Peristeri News

Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο Τατόι

Peristeri News

Leave a Comment