Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επιφυλάξεις Διαμαντοπούλου για τις περικοπές στην Παιδεία

Τις επιφυλάξεις της εξέφρασε για περαιτέρω μείωση των δαπανών του υπουργείου Παιδείας εξέφρασε η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου στη διάρκεια της συνάντησής της με τον πρωθυπουργό.

Τις επιφυλάξεις της εξέφρασε για περαιτέρω μείωση των δαπανών του υπουργείου Παιδείας η Άννα Διαμαντοπούλου στη διάρκεια της συνάντησής της με τον πρωθυπουργό, εν όψει της κατάρτισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής σταθερότητας.

Σε δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησής της με τον Γ. Παπανδρέου, η Άν. Διαμαντοπούλου ανέφερε πως το υπουργείο Παιδείας έχει προϋπολογίσει και εξασφαλίσει περικοπές δαπανών ύψους 900 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας, ενώ σημείωσε τις επιφυλάξεις της για τα περαιτέρω 300 εκατ. ευρώ που ζητήθηκαν ως συμβολή του υπουργείου στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα τονίζοντας πως υπάρχουν πλέον ανελαστικές δαπάνες του υπουργείου που είναι δύσκολο να περικοπούν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment