Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επανέρχεται η ενημέρωση Τσιόδρα – Χαρδαλιά



Επανέρχεται η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Νωρίτερα, σύσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου,  υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά και την ανακοίνωση του αριθμού ρεκόρ 284 κρουσμάτων στην Ελλάδα, μέσα σε ένα 24ωρο

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, στις 16:00 το απόγευμα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις για τον οδικό χάρτη επανεκκίνησης των εκπαιδευτικών δομών για το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝ «Αττικόν»: «Δεν έχουν θέση στα δημόσια νοσοκομεία οι εταιρείες των πλειστηριασμών»

Peristeri News

Συλλήψεις στο Περιστέρι για παράνομη διακίνηση καπνικών

Peristeri News

Σχολικός τροχονόμος κλείνει λακκούβα έξω από σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment