Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επανέλεγχος για τους ελεγκτές στα μέσα μεταφοράς

Σε κλοιό επαναξιολόγησης μπαίνουν όλοι οι ελεγκτές των μέσων μεταφοράς μετά το τραγικό συμβάν με τον 19χρονο στο Περιστέρι.

Σε κλοιό επαναξιολόγησης μπαίνουν όλοι οι ελεγκτές των μέσων μεταφοράς μετά το τραγικό συμβάν με τον 19χρονο στο Περιστέρι.

Την πρόθεση του υπουργείου Μεταφορών για επανεξέταση των ελεγκτών έκανε γνωστή ο γενικός γραμματέας, Νίκος Σταθόπουλος, σε μερίδα διαδηλωτών που χθες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον άτυχο νεαρό.

Ο κ. Σταθόπουλος τόνισε επίσης ότι το υπουργείο έχει δώσει εντολή να περνά από διαδικασία αξιολόγησης και επιμόρφωσης κάθε νέος ελεγκτής. Αναφορικά με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης στο μοιραίο τρόλεϊ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου έκανε γνωστό ότι αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Υποκλοπές: Ένοχοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση

Peristeri News

Κάλεσμα Ένωσης Γονέων Περιστερίου για τα συλλαλητήρια σε Προπύλαια και Σύνταγμα

Peristeri News

Το πρόσωπο του Κυρανάκη σε κολώνα πιάτσας ταξί στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment