Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επανασύσταση ΟΕΚ και Εργατικής Εστίας ζήτησε ο Κουβέλης

Όταν η ανεργία καλπάζει πάνω από το 23%, ο ΟΑΕΔ πρέπει να είναι ισχυρός, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Όταν η ανεργία καλπάζει πάνω από το 23%, ο ΟΑΕΔ πρέπει να είναι ισχυρός, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, μετά την επίσκεψή του, σήμερα, στην κεντρική διοίκηση του Οργανισμού.

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι αυτή την ώρα ο ΟΑΕΔ δοκιμάζεται από την απουσία πόρων και από την έλλειψη προσωπικού και ανέφερε πως είναι επιβεβλημένο να αποκτήσει τη δυνατότητα της διαχείρισης όλων των κοινωνικών προγραμμάτων και στο πλαίσιο ενός ενιαίου σχεδιασμού να εξασφαλίσει τους αναγκαίους πόρους και να αποδεσμευτεί από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

«Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ, με πραγματική αυτοθυσία και με περικομμένες τις αποδοχές τους κατά 30%, συντελούν στο να υπάρξει το αναγκαίο έργο», συνέχισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της επανασύστασης των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment