Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επαναλειτουργία εντός εξαμήνου της σιδηροδρομικής γραμμής Ναύπλιο, Άργος, Κόρινθος

Διαβεβαιώσεις για επαναλειτουργία με άμεση αποκατάσταση και ανακαίνιση του υπάρχοντος σιδηροδρομικού δικτύου, καθώς και του τερματικού σταθμού στο Ναύπλιο από τον ΟΣΕ.

Διαβεβαιώσεις για επαναλειτουργία εντός εξαμήνου της σιδηροδρομικής γραμμής Ναύπλιο – ‘Αργος – Κόρινθος με άμεση αποκατάσταση και ανακαίνιση του υπάρχοντος σιδηροδρομικού δικτύου, καθώς και του τερματικού σταθμού στο Ναύπλιο παρείχε στον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Α.Ε. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, που επισκέφθηκε την Αργολίδα και το Ναύπλιο.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο Ναυπλίου, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, υπογράμμισε την πρόθεση της κυβέρνησης να επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική γραμμή του Ναυπλίου, ως επέκταση του προαστιακού με ανταπόκριση Κόρινθο – Αθήνα.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση το σχέδιο επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου στο Ναύπλιο, γιατί, όπως σημείωσε «η λειτουργία του σιδηροδρομικού σταθμού αποτελούσε πάγιο αίτημα της δημοτικής αρχής προς την κυβέρνηση, αφουγκραζόμενη τα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών. Ξεπεράστηκαν δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα σήμερα να ανακοινώνεται στο επιβατικό κοινό ότι ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει και το τρένο θα ξανασφυρίξει στο Ναύπλιο».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το πρόσωπο του Κυρανάκη σε κολώνα πιάτσας ταξί στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Leave a Comment