Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Έως την Παρασκευή τα κριτήρια χορήγησης του κοινωνικού μερίσματος

Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τα κριτήρια για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, με την κατάθεση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου με τις διατάξεις της συμφωνίας με την τρόικα, θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τα κριτήρια για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πρόκειται για εφάπαξ επιδόματα που θα χορηγηθούν σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, ΑΜΕΑ, μακροχρόνια άνεργους και ένστολους.

Για τον καθορισμό των κριτηρίων, είναι σε εξέλιξη σύσκεψη στο Γενικό λογιστήριο του Κράτους, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα, του υφυπουργού Εργασίας Β. Κεγκέρογλου, του γγ Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρη και των Χ. Πρωτόπαππα και Γ. Κουτρουμάνη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2026 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Αυξημένα στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα από τον τουρισμό το 2025

Peristeri News

Ακρίβεια στα σαρακοστιανά: Έως 21% πάνω τα θαλασσινά

Peristeri News

Leave a Comment