Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ένταξη όλων των Ταμείων στον ΕΟΠΥΥ ζητά η τρόικα

Την άμεση ένταξη όλων των ασφαλιστικών ταμείων με υπηρεσίες υγείας στον ΕΟΠΥΥ και την απόσυρση των διατάξεων του νόμου, ζητεί ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα Ματίας Μορς.

Την άμεση ένταξη όλων των ασφαλιστικών ταμείων με υπηρεσίες υγείας στον ΕΟΠΥΥ και την απόσυρση των διατάξεων του νόμου, που προβλέπει εξαίρεση όσων Ταμείων δεν χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό, ζητεί με επιστολή του προς τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα Ματίας Μορς.

Όπως αποκαλύπτει Το Βήμα της Κυριακής, η επιστολή -σε απαξιωτικό ύφος- ελέγχει τους υπουργούς Λοβέρδο και Κουτρουμάνη γιατί δεν τον ενημέρωσαν για τις εξαιρέσεις του νόμου. Ακολούθως, απαιτεί να ενημερωθεί για τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση, για να καταργηθούν τα συγκεκριμένα άρθρα του νόμου και την ένταξη όλων των Ταμείων στον ΕΟΠΥΥ μέχρι τον Ιούνιο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2026 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Αυξημένα στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα από τον τουρισμό το 2025

Peristeri News

Ακρίβεια στα σαρακοστιανά: Έως 21% πάνω τα θαλασσινά

Peristeri News

Leave a Comment