Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διασταύρωση των οδών Μυστρά και Λαγανά συνελήφθη ένας από τους ληστές, που φέρεται να είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Καρπενησίου 25 στο Περιστέρι σημειώθηκε το απόγευμα. Τους ληστές αντελήφθησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος χτύπησαν τον συναγερμό και έφτασε στο σημείο περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ, που είδαν ένα άτομο να βγαίνει από το σούπερ μάρκετ. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον πλησιάσουν, αυτός τράπηκε σε φυγή και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έριξε προς το μέρος τους τρεις χειροβομβίδες, οι οποίες ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διασταύρωση των οδών Μυστρά και Λαγανά συνελήφθη ένας από τους ληστές, που φέρεται να είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

Ο συλληφθείς όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, δήλωσε ότι είναι ο Λίτα Ερμάλ ή Ντρεμπάτα (φωτό).

Σημειώνεται ότι ο Λίτα είναι ένας από τους δράστες της αιματηρής καταδίωξης στα Ίσθμια με θύμα 25χρονη κοπέλα, οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Leave a Comment