Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένας στρατιώτης νεκρός από ανατροπή άρματος μάχης



Ένας στρατιώτης έχασε νωρίς το πρωί τη ζωή του από την ανατροπή άρματος μάχης στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο.

Ένας στρατιώτης έχασε νωρίς το πρωί τη ζωή του από την ανατροπή άρματος μάχης στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:50 όταν ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.

Το ερπυστριοφόρο συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία κινείτο με προορισμό τον Λιμένα Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων σε Εθνική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και Προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα.

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες.

Η πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του στρατιώτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Leave a Comment