Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Ένα μήνυμα στον Zuckerberg κοστίζει 100 δολάρια

Εξαιρετικά υψηλές οι χρεώσεις του Facebook.

Τον περασμένο μήνα, το Facebook αποφάσισε να αλλάξει την υπηρεσία μηνυμάτων του.

Έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να αποστέλλουν μηνύματα σε όσους δεν βρίσκονται στη λίστα φίλων όχι στο φάκελο «Άλλα», αλλά στα «Εισερχόμενα», με χρέωση 1 δολάριο ανά μήνυμα.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, οι χρεώσεις αλλάζουν ανάλογα με το άτομο που θα στείλει το μήνυμα. Για παράδειγμα αν κάποιος θελήσει να στείλει ένα μήνυμα στον ιδρυτή του Facebook, Mark Zucherberg και δεν ανήκει στα 16 εκατομμύρια που τον ακολουθούν, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 100 δολαρίων!

blank

Μάλιστα, ο CEO του Facebook, δεν είναι ο μόνος που «κοστίζει» τόσο ακριβά, με πολλούς ακόμα χρήστες να ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Η διοίκηση του κοινωνικού δικτύου, αναφέρει πως «πρόκειται για κάποιες ακραίες δοκιμαστικές τιμές, προκειμένου να καταλήξουμε στην τακτική που θα ακολουθήσουμε για να αποφύγουμε το spam».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η Google βάζει μουσική στο Gemini

Peristeri News

Η πιο ασφαλής επιλογή για μηνύματα είναι το Signal

Peristeri News

Το «Grok» απενεργοποίησε τη λειτουργία δημιουργίας εικόνων με AI

Peristeri News

Leave a Comment