Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ελεύθερος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Το δικαστήριο του Μιλάνου αποφάνθηκε ότι ο πρώην Καβαλιέρε εξέτισε την εναλλακτική ποινή του σε κέντρο παροχής βοήθειας προς υπερήλικες, έξω από την πόλη.

Το δικαστήριο του Μιλάνου αποφάνθηκε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξέτισε την εναλλακτική ποινή του σε κέντρο παροχής βοήθειας προς υπερήλικες, έξω από την πόλη.

Ο πρώην Καβαλιέρε, ως γνωστόν, είχε καταδικασθεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για παράνομη αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αμνηστία μερικής ισχύος «έσβησε» τα πρώτα τρία χρόνια της ποινής, ενώ σε ό,τι αφορά το τελευταίο έτος, ο κ. Μπερλουσκόνι ζήτησε και πέτυχε να προσφέρει εθελοντική εργασία, μια φορά την εβδομάδα, στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων του Τσεζάνο Μποσκόνε.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει προσφύγει, παράλληλα, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητώντας να του επαναξεσφαλισθεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Σε περίπτωση θετικής δικαστικής ετυμηγορίας δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Μιλάνου.

Από σήμερα, πάντως, ο μεγιστάνας και πολιτικός της Ιταλίας θα μπορεί να μετακινείται χωρίς κανενός είδους περιορισμό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment