Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο Σ.Χατζηγάκης

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης υπέστη προ ημερών ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, σύμφωνα με την εφημερίδα των Τρικάλων «Η Ενημέρωση».

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης υπέστη προ ημερών ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, σύμφωνα με την εφημερίδα των Τρικάλων «Η Ενημέρωση». Ευτυχώς για τον ίδιο δεν χρειάστηκε να παραμείνει επί μακρόν στο νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του.

Ο 68χρονος πολιτικός από τα Τρίκαλα εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 1974 και συνέχισε να εκλέγεται τα έτη 1977, 1981, 1985, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο του 1989, μέχρι και το 2012.

Έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας, αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας (1989), αναπληρωτής υπουργός Εμπορίου (1990-1991), υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας (1991) καθώς και υπουργός Γεωργίας. Μετά τις εκλογές του 2007 ανέλαβε υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ έπειτα από τον ανασχηματισμό της 7ης Ιανουαρίου του 2009 τοποθετήθηκε στη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στις 14 Νοεμβρίου του 2011 διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ έπειτα από δήλωσή του για ύπαρξη ακροδεξιών σταγονιδίων εντός της Νέας Δημοκρατίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment