Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εκτροχιασμός τρένου κοντά στον σταθμό του Ασωπού



Τρένο του ΟΣΕ με 120 επιβάτες εκτροχιάστηκε στις 10:40 διερχόμενο από το σταθμό του Ασωπού, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου.

Τρένο του ΟΣΕ με 120 επιβάτες εκτροχιάστηκε στις 10:40 διερχόμενο από το σταθμό του Ασωπού, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου.

Η αμαξοστοιχία Intercity με αριθμό 53 εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα και συγκρούστηκε με κοπάδι αγελάδων, με αποτέλεσμα η μηχανή και το πρώτο βαγόνι να φύγουν από τις ράγες. Αμέσως μετά το τρένο ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, από το σιδηροδρομικό ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στον σταθμό του Λιανοκλαδίου με άλλη αμαξοστοιχία και από εκεί στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία.

Η λειτουργία της γραμμής έχει προσωρινά διακοπεί και στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να αποκατασταθούν τα δρομολόγια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί γνωστές καραμέλες

Peristeri News

ΔΥΠΑ: 2.000 νέες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ σε δήμους

Peristeri News

Leave a Comment