Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας αύριο στο κέντρο της Αθήνας



Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόσει η Τροχαία αύριο από τις 09:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – συγκεντρώσεων.

Κλειστός ο σταθμός Μετρό «Σύνταγμα»

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός αύριο Τετάρτη 1η Μαΐου από τις 9:30 το πρωί και μέχρι νεοτέρας.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Στο νοσοκομείο ανήλικος ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ

Peristeri News

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον Κολωνό

Peristeri News

Επεισόδιο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Μενίδι

Peristeri News

Leave a Comment