Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Εκστρατεία της Disney κατά της παιδικής παχυσαρκίας (video)

Η Walt Disney, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης, αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Walt Disney, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης, αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, απαγορεύοντας τις διαφημίσεις παχυντικών τροφίμων στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά της κανάλια.

«Η παχυσαρκία είναι μια μεγάλη ανησυχία μεταξύ των παιδιών στην Αμερική, με σχεδόν το ένα τρίτο από αυτά να είναι είτε υπέρβαρο είτε παχύσαρκο» αναφέρει το ρεπορτάζ του Aljajeera.

Η πρόταση αυτή εγκρίθηκε και από την πρώτη κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας στη χώρα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment