Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εκπληκτικός Ατρόμητος, διέσυρε τον Ολυμπιακό στους Νέους



Επιβλητικός ο Ατρόμητος και στους Νέους!

Η ομάδα Νέων των Περιστεριωτών διέσυρε με 6-2 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Ρουφ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19.

Ο Τριμμάτης πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ στο 15’ και το 24’, ο Βοΐλης μείωσε στο 41’ για τον Ολυμπιακό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ξέσπασε!

Στο 60′, ο Τσακίρης έκανε το 3-1, στο 67′ ο Τριμμάτης σημείωσε χατ τρικ, ενώ ο Βαγγέλης στο 90′ έγραψε το 5-1. Οι «ερυθρόλευκοι», μείωσαν σε 5-2 στο 93′ με τον Ράμα, όμως ο Τριμμάτης είχε και τέταρτο τέρμα, διαμορφώνοντας στο 94′ το τελικό 6-2.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μανδάς, Νταούλιας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός, Λώλος, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης (82’ Ανδριόπουλος), Τριμμάτης, Ρούνης (89’ Μέμα), Βαγγέλης.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Ράμα, Πέιος, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Γλυνός (58’ Τσερκώνης), Φέκκας, Ντουμάνης (58’ Μαρίνος), Βοΐλης, Μπουλάρι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Εχίτζε Ουκάκι – Ποιος είναι ο 21χρονος εξτρέμ

Peristeri News

Πάλεψε για ένα ημίχρονο στο ΣΕΦ το Περιστέρι αλλά ηττήθηκε

Peristeri News

Πισωγύρισμα του Ατρόμητου και ήττα από τον ΟΦΗ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment