Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκλεβε ασθενείς και προσωπικό στο Αττικό νοσοκομείο



Ένας 35χρονος, που κατηγορείται ότι έκλεβε συστηματικά ασθενείς, συνοδούς ασθενών και προσωπικό του Αττικού νοσοκομείου, συνελήφθη προχτές το βράδυ σε χώρο νοσοκομείου στο Χαϊδάρι.

Ένας 35χρονος, που κατηγορείται ότι έκλεβε συστηματικά ασθενείς, συνοδούς ασθενών και προσωπικό του Αττικού νοσοκομείου, συνελήφθη προχτές το βράδυ σε χώρο νοσοκομείου στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν ένας προτζέκτορας που είχε αφαιρέσει από αίθουσα του νοσοκομείου και 180 ευρώ που είχε αφαιρέσει από συνοδό ασθενή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι τη σύλληψή του, είχε διαπράξει 77 κλοπές από ασθενείς, αρπάζοντας πορτοφόλια, τσάντες, ρολόγια και χρυσαφικά, ενώ είχε αφαιρέσει και αντικείμενα αξίας από το νοσοκομείο, τα οποία πωλούσε στο Μοναστηράκι.

Επίσης με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες που αφαιρούσε από τα θύματα έκανε αναλήψεις χρημάτων από μηχανήματα ΑΤΜ. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 70.000 ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά αντικείμενα που προέρχονται από τις κλοπές στο νοσοκομείο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιχείρηση διάσωσης 539 μεταναστών στη Γαύδο

Peristeri News

Οι αγρότες στα μπλόκα με ανοιχτά διόδια το Σαββατοκύριακο

Peristeri News

Σπασμένος αγωγός της ΕΥΔΑΠ στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι – Δύο εβδομάδες χωρίς παρέμβαση

Peristeri News

Leave a Comment