Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκλεβαν επιβάτες συρμών στα μέσα σταθερής τροχιάς

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που έκλεβε επιβάτες σε συρμούς των μέσων σταθερής τροχιάς, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (ΔΙΑΣ) στον σταθμό του μετρό «Αττική». Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών.

Οι δράστες είχαν συστήσει περισσότερο από ένα τρίμηνο, συμμορία με σκοπό την διάπραξη κλοπών σε βάρος επιβατών συρμών μέσων σταθερής τροχιάς. Τα μέλη της σπείρας εκμεταλλευόμενα τον συνωστισμό που επικρατεί σε ώρες αιχμής, κύκλωναν το θύμα τους και ακολούθως ένας εξ αυτών αφαιρούσε το πορτοφόλι του, το κινητό του ή άλλα αντικείμενα, παραδίδοντάς τα σε έτερο δράστη, για αποφυγή εντοπισμού του.

Οι συλλήψεις έγιναν πρωινές ώρες της Παρασκευής και οι συλληφθέντες είναι δύο Αλβανοί και δύο Ρουμάνοι που είχαν κλέψει στιγμές πριν το κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα επιβάτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment