Viber
PeristeriNews.gr
Υγεία

Έκλεισε η μονάδα του ΟΚΑΝΑ στα Εξάρχεια

Εχθές, Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε το κλείσιμο και της δεύτερης μονάδας του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στα Εξάρχεια.

Εχθές, Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε το κλείσιμο και της δεύτερης μονάδας του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στα Εξάρχεια.

Τα περίπου 300 εξαρτημένα άτομα που εξυπηρετούνταν μέχρι χθες από την μονάδα αυτή, θα μπορούν να απευθύνονται από σήμερα στο Γ.Ν.Α. «Ελπίς», όπου και λειτουργεί η αντίστοιχη μονάδα χορήγησης μεθαδόνης.

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε σχετικά «Εν αναμονή των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων εμείς συνεχίζουμε, να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας. Απόδειξη είναι ότι σήμερα έκλεισε και η δεύτερη μονάδα του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο κέντρο της Αθήνας.

Συνεχίζουμε το έργο μας και ευελπιστούμε, ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα επιτευχθεί και στην Αττική, ότι ήδη έχει γίνει στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή ο μέσος χρόνος αναμονής να μην ξεπερνά τον 1 μήνα, όσο είναι και ο επίσημος ευρωπαϊκός χρόνος αναμονής».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δωρεάν έλεγχος ακοής και γνωστικών λειτουργιών στο Περιστέρι

Peristeri News

Η ακατάσχετη τηλεθέαση σχετίζεται με αυξημένη μοναξιά

Peristeri News

Έξαρση της γρίπης, τα συμπτώματα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη

Peristeri News

Leave a Comment