Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εκδρομείς στο… φουλ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος



Με σύμμαχο τον καλό καιρό και στόχο την απόδραση από τη ζέστη της πόλης, χιλιάδες εκδρομείς εγκαταλείπουν την Αττική για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια, με τα πλοία να αναχωρούν σχεδόν γεμάτα από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, ενώ και οι εθνικές οδοί γνωρίζουν αυξημένη κυκλοφορία.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ιδανικός για εξορμήσεις σε νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά, «η ζέστη και η αστάθεια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του τριημέρου». Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν περαιτέρω άνοδο το Σάββατο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι πιο ζεστές ημέρες αναμένονται η Κυριακή και η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (9/6), προσφέροντας στους εκδρομείς πραγματικά καλοκαιρινές συνθήκες. Από την Τρίτη και μετά, όπως σημειώνει ο κ. Κολυδάς, θα ακολουθήσει σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, με επιστροφή σε τυπικά εποχικά επίπεδα.

Οι αρχές συνιστούν προσοχή στους οδηγούς λόγω αυξημένης κίνησης, ενώ οι ταξιδιώτες καλούνται να φροντίζουν για την προστασία τους από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment