Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δραστηριότητα ιδιωτικού σχολείου

Οι σχετικές διαδικασίες κινήθηκαν μετά από καταγγελία αναφορικά με παράνομη προμήθεια διδακτικών βιβλίων από Ιδιωτικό Σχολείο, που έφθασε στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας.

Εισαγγελική έρευνα για τη διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με παράνομη δραστηριότητα ιδιωτικού σχολείου το οποίο φέρεται να προμηθεύτηκε παράνομα τα διδακτικά βιβλία που αντιστοιχούν στους μαθητές του ζήτησαν ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο υφυπουργός Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Οι σχετικές διαδικασίες κινήθηκαν μετά από καταγγελία αναφορικά με παράνομη προμήθεια διδακτικών βιβλίων από Ιδιωτικό Σχολείο, που έφθασε στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, το ιδιωτικό σχολείο προμηθευόταν παράνομα, μέσω της ίδιας διαδικασίας που προμηθεύονται και τα δημόσια σχολεία, τα διδακτικά βιβλία που αντιστοιχούν στους μαθητές του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κάλεσμα Ένωσης Γονέων Περιστερίου για τα συλλαλητήρια σε Προπύλαια και Σύνταγμα

Peristeri News

Το πρόσωπο του Κυρανάκη σε κολώνα πιάτσας ταξί στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment