Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εισαγγελική διερεύνηση για τυχόν διαρροή από την Τράπεζα Θεμάτων



Ζητά από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, προς απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Διερεύνηση καταγγελίας για «παραχάραξη ενδοσχολικών διαδικασιών» αναφορικά με τον θεσμό της Τράπεζας Θεμάτων ζητεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, προς απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Είχε προηγηθεί η επισήμανση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) προς τον υφυπουργό Παιδείας Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο πως -σύμφωνα με δημοσίευμα- σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας υπήρξε παραχάραξη της διαδικασίας της Τράπεζας Θεμάτων.

Ο κ. Λοβέρδος υπέβαλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών μηνυτήρια αναφορά για την εκκίνηση όλων των νόμιμων διαδικασιών «με γνώμονα την προτεραιότητα διατήρησης του αδιάβλητου και αξιοκρατικού χαρακτήρα όλων των εξετάσεων της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και λόγω της ανάγκης αποτροπής οποιασδήποτε διατάραξης του ενδεδειγμένου κλίματος στην εκπαιδευτική διαδικασία».

Διαβιβάστηκαν επίσης στην εισαγγελία η αλληλογραφία της ΟΙΕΛΕ με τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως και δημοσιεύματα σχετιζόμενα με το εν λόγω θέμα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Απεργούν αύριο ηθοποιοί και μουσικοί

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Καλά Χριστούγεννα από το PeristeriNews.gr!

Peristeri News

Leave a Comment