Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Eγκληματική η επιβολή φόρου στο κρασί, σύμφωνα με το Ποτάμι



Οι προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης αποδεικνύονται «κούφια» λόγια, σχολιάζει το Ποτάμι, αναφερόμενο στο πολυνομοσχέδιο για τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα.

Όπως επισημαίνει, το νέο νομοσχέδιο έρχεται για να αναιρέσει διατάξεις, τις οποίες η ίδια η κυβέρνηση έχει ψηφίσει, όπως για παράδειγμα οι 100 δόσεις.

Παράλληλα, καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση αποδέχθηκε πλήρως τις θέσεις των δανειστών σχετικά με τους πλειστηριασμούς και χαρακτηρίζει ως εγκληματική την επιβολή φόρου στο κρασί.

«Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, τότε η Ελλάδα γίνεται η πρώτη παραγωγός χώρα που θα έχει τέτοιο φόρο. Ένα ελληνικό γεωργικό προϊόν επιβαρύνεται και ένας κλάδος που απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες από τον Έβρο ως την Κρήτη και εισφέρει σημαντικά στην ελληνική οικονομία με εξαγωγές, οδηγείται στην καταστροφή» υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.

Αλλά στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ, καταλήγει, δεν ενδιαφέρονται για εκείνους που παράγουν, γι’ αυτό με τις επιλογές τους, τους οδηγούν σε απόγνωση.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment