Viber
PeristeriNews.gr
Media

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μήτσης εκδότης της «Βραδυνής»

Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της εφημερίδας «Βραδυνή» και ιδρυτής της ξενοδοχειακής αλυσίδας «Mitsis Hotels», Κωνσταντίνος Μήτσης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Αυγούστου, στις 15.00, από τη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Ιωαννίνων, την Τετάρτη, 31 Αυγούστου.

Ο Κωνσταντίνους Μήτσης γεννήθηκε στο χωριό Κρυονέρι Πωγωνίου στα Ιωάννινα, από όπου έφυγε σε νεαρή ηλικία για την Αθήνα. Η πρώτη του επιχειρηματική δραστηριότητα ήταν ένα πλεκτήριο και βαφείο στο Γαλάτσι, μια μεγάλη καινοτομία στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας της εποχής, όπου και διέπρεψε.

Αμέσως μετά άρχισε την παράλληλη ενασχόλησή του στον τομέα των ξενοδοχείων, μια δραστηριότητα που τον οδήγησε στην κορυφή της τουριστικής επιχειρηματικότητας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η Warner Bros στην Paramount

Peristeri News

60 χρόνια ελληνική τηλεόραση: Από το ΕΙΡ στο σήμερα

Peristeri News

Ο Τόνι Μπλερ Senior Advisor στον Όμιλο Antenna

Peristeri News

Leave a Comment