Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί πολίτικο κεμπάπ



Στην ανάκληση από την αγορά συγκεκριμένης παρτίδας πολίτικου κεμπάπ όπου διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας, προχωρά Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠ ΥΨΗΣΤΟΝ», αριθμού παρτίδας LOT 24319. Στο συγκεκριμένο δείγμα, με ημερομηνία ανάλωσης 02/09/2020 και ημερομηνία κατάψυξης 02/09/2019 που παράγεται από την εταιρεία «ΜΕΑΤΚΑ ΑΕ», διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

 

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σπασμένος αγωγός της ΕΥΔΑΠ στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι – Δύο εβδομάδες χωρίς παρέμβαση

Peristeri News

Αερομαχία στο Αιγαίο 3 χρόνια μετά και μπαράζ παραβιάσεων

Peristeri News

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Leave a Comment