Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα … χρεοκoπία»

«Πρωτοχρονιάτικες …ευχές» στην Ελλάδα φρόντισαν να στείλουν οι οπαδοί της πλέον δημοφιλούς ομάδας των Σκοπίων, της «Βαρντάρ» .

«Πρωτοχρονιάτικες …ευχές» στην Ελλάδα … φρόντισαν να στείλουν οι οπαδοί της πλέον δημοφιλούς ομάδας των Σκοπίων, της «Βαρντάρ» (Vardar).

Έτσι στον αγώνα της Κυριακής ενάντια στην Μπρεγκάλνιτσα, σε ένα γήπεδο που θυμίζει ελληνική επαρχία στη δεκαετία του 60, οι οπαδοί της Vardar, σήκωσαν πανό που έγραφε «Greece, We Wish You Happy New … Bankruptcy», δηλαδή «Ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα … χρεοκoπία».

Την είδηση μετέδωσε η εφημερίδα των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ» (Utrinski Vesnik), η οποία δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία.

Σχολιάζοντας ωστόσο το προκλητικό γεγονός η εφημερίδα κράτησε αποστάσεις:

«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες όλο και πιο βαρέων πολιτικών δηλώσεων, οι οποίες μεταφέρονται στα γήπεδα, καθώς κάποιοι ελπίζουν ότι εκεί δεν θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, όμως θα έχουν την κατάλληλη απήχηση. Έτσι και χθες, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βάρνταρ-Μπρεγκάλνιτσα που διεξήχθη στα Σκόπια, οι οπαδοί της Βαρντάρ, γνωστοί με την επωνυμία “Κομιτατζήδες”, έστειλαν μήνυμα στην Ελλάδα. Για το περιεχόμενο του μηνύματος δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμοί. Ωστόσο, είναι σαφές τι μπορεί να σημαίνουν τα μηνύματα αυτού του τύπου για τις σχέσεις καλής γειτονίας».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment