PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Eπίθεση καταγγέλει η δημοτική παράταξη «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή»


Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Περιστέρι με όλους-Ανατροπή” καταγγέλει προς το μέρος της, ενορχηστρωμένη επίθεση προς τον επικεφαλής, Αλέξανδρο Πλέστη και τους δημοτικούς συμβούλους.

Διαβάστε αναλυτικά:

H ανεξάρτητη δημοτική παράταξη « Περιστέρι με όλους, ανατροπή  » από τη θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης που την τοποθέτησε ο λαός στις εκλογές και όχι διάφορα κέντρα διαπλοκής δηλώνει ότι η ενορχηστρωμένη επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον της διάφοροι ασήμαντοι λασπολόγοι , τόσο στον επικεφαλή της Αλέξανδρο Πλέστη όσο και εναντίον των μαχόμενων δημοτικών συμβούλων και μελών της παράταξης δεν την αγγίζουν και συνεχίζει το έργο της μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο προς όφελος των δημοτών.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδος Αλέξανδρος Πλέστης μαζί με τους ενεργούς δημοτικούς συμβούλους και μέλη της παράταξης δίνουν καθημερινά την μάχη στις γειτονιές της πόλης χωρίς εμμονές με μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα των Περιστεριωτών.

Αναδείξαμε θέματα όπως το εγκαταλελειμμένο πάρκο στην Τσαλαβούτα , όπου με τις παρεμβάσεις μας δρομολογήθηκαν λύσεις.

Τον επικίνδυνο οδικό χάρτη της πόλης και άμεση αποκατάστασή του με άσφαλτο.

Το θέμα της πρώτης παιδικής χαράς όπου πρώτη η παράταξη μας δια του Δημοτικού συμβούλου κ. Μουκουβίνα Βασίλη ανέδειξε  όχι όμως με εμμονές και λαϊκισμό αλλά βάζοντας το θέμα στην κατεύθυνση της νομιμότητας.

Η πρώτη επίσημη επίσκεψη από παράταξη της αντιπολίτευσης  στην χωματερή της Φυλής έλαβε χώρα από την παράταξη μας όπου συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και πως συνδέονται με την αποκομιδή σκουπιδιών στην πόλη.  

Επίσκεψη του Επικεφαλή της Δημοτικής ομάδος Αλέξανδρου Πλέστη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για την λύση του μεγάλου προβλήματος των γηπέδων Ηφαίστου και Χωράφας. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την βελτίωση των αθλητικών χώρων που υπάρχουν και την δημιουργία νέων όπως επίσης για το μεγάλο έργο που θα παραλάβει η πόλη μας εντός ολίγων ημερών το νέο κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών.

Ο Δήμος μας εκπροσωπούμενος κατόπιν κληρώσεως  για την παραλαβή του έργου από τον  δημοτικό σύμβουλο κ. Θανάση  Δημητρίου χάρις και στην βοήθεια των υπαλλήλων κατόρθωσε μετά από παρεμβάσεις του κ. Δημητρίου να ωφεληθεί σε μέγιστο βαθμό και να υλοποιηθούν όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις εκ μέρους του ανάδοχου εργολάβου.

Αυτές είναι λίγες από τις δράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης . Τις περισσότερες τις γνωρίζουν οι πολίτες όπου καθημερινά τα μέλη της παράταξης συνομιλούν και αγωνίζονται πλάι τους με  μεγάλες κοινωνικές δράσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητα τους.

Η παράταξη μας λοιπόν αντί για τον δρόμο της πόλωσης επιλέγει τον δρόμο του καθημερινού αγώνα της αλήθειας και της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης με ανιδιοτέλεια για την πόλη και τους πολίτες της.

Ενωμένοι και δυνατοί πλέον με νέα πρόσωπα προχωράμε με γνώμονα μια νέα προοδευτική συμμαχία όπου θα έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο μέσα από μια βαθειά αλλαγή του στρατηγικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της πόλης που θα ωφελήσει όλους τους πολίτες δίχως διαχωρισμούς και ημέτερους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment