PeristeriNews.gr
Πολιτική

Eπίθεση «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κατά του Παπαδήμου


Επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το δημοσίευμα του Reuters.

Επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το δημοσίευμα του «Ρόιτερς» (Reuters) που υποστηρίζει ότι ο τέως πρωθυπουργός «ζήτησε επιτακτικά από τον κ. Μπαρόζο να απειλήσει την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ για να αφυπνιστούν οι Έλληνες».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν δέχονται τη διάψευσή του κ. Παπαδήμου και θεωρούν αξιόπιστο το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουίκ, μεταξύ του ειδησεογραφικού πρακτορείου και του κ. Παπαδήμου «είναι σαφές ότι μεγαλύτερη αξιοπιστία αποδίδουμε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο με την παγκόσμια αναγνώριση και εγκυρότητα».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγορεί τον κ. Παπαδήμο λέγοντας ότι επιδίδεται σε ανυπόγραφα έγγραφά (non papers), ενώ -όπως λέει- οι δημοσιογράφοι του Reuters βάζουν πάντα τις υπογραφές τους σε ό,τι γράφουν, και καλεί τους πολίτες «να διώξουν τον φόβο από μέσα τους, και να εμπιστευτούν όσους αγωνίζονται και όχι όσους παραδίδονται».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment