Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Δύο Τούρκοι αστυνομικοί και τέσσερις μαχητές του Ι.Κ. νεκροί σε ανταλλαγή πυρών



Δύο Τούρκοι αστυνομικοί και τέσσερις μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σκοτώθηκαν σε ανταλλαγές πυρών έπειτα από επιδρομή που πραγματοποίησε η αστυνομία σε σπίτι στη νοτιοανατολική Τουρκία νωρίς το πρωί.

Όπως ανέφεραν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, οι συγκρούσεις στην περιοχή Καγιαπινάρ της κυρίως κουρδικής πόλης Ντιγιάρμπακιρ συνεχίζονται.

Οι τουρκικές αρχές έχουν διευρύνει τις επιχειρήσεις εναντίον ατόμων που υποπτεύονται πως είναι πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους μετά τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους πάνω από 100 άτομα.

Την περασμένη εβδομάδα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε πως μαχητές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), η συριακή μυστική υπηρεσία “μουχαμπαράτ” και η πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας PYD συνεργάστηκαν με το Ισλαμικό Κράτος για τη βομβιστική επίθεση της 10ης Οκτωβρίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment