Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Δύο συλλήψεις μετά τις επιθέσεις στην Κοπεγχάγη

Μεγάλη έρευνα σε ίντερνετ καφέ κοντά στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο φερόμενος ως δράστης των χθεσινών επιθέσεων στην Κοπεγχάγη διεξάγει η αστυνομία, η οποία έχει συλλάβει τουλάχιστον δύο άτομα.

Μεγάλη έρευνα σε ίντερνετ καφέ κοντά στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο φερόμενος ως δράστης των χθεσινών επιθέσεων στην Κοπεγχάγη διεξάγει η αστυνομία, η οποία έχει συλλάβει τουλάχιστον δύο άτομα.

Έρευνες πραγματοποιούνται σε σπίτια της ίδιας περιοχής, στο Νέρεμπρο, όπου ο ύποπτος σκοτώθηκε από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας. Μάλιστα έχει εντοπιστεί σπίτι, όπου υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες να καταφύγει ο ύποπτος.

Τα στοιχεία της ταυτότητας του υπόπτου δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο πηγές της έρευνας δήλωσαν ότι ήταν γνωστός στις υπηρεσίες Πληροφοριών για τις σχέσεις του με συμμορίες εγκλήματος.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TV2, ο ύποπτος ήταν 22 ετών και είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Δανία.

«Εργαζόμαστε με βάση την υπόθεση σύμφωνα με την οποία το εν λόγω πρόσωπο είναι πιθανόν να άντλησε έμπνευση από τα γεγονότα στο Charlie Hebdo στο Παρίσι. Είναι πιθανόν ότι τον ενέπνευσε η ισλαμιστική προπαγάνδα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ή άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων», ανέφερε σε δημοσιογράφους αξιωματούχος των υπηρεσιών Ασφαλείας και Πληροφοριών της Δανίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment