Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δώνης: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα να φθάσουμε στη νίκη»



Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης έκανε στο atromitosfc.gr τις ακόλουθες δηλώσεις εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Περιστερίου (17.15):

«Η ομάδα μου εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική έκανε ίσως το καλύτερο μας παιχνίδι σε πάρα πολλά επίπεδα. Στη κυκλοφορία της μπάλας,στη δημιουργία των φάσεων,είχαμε υπομονή και ηρεμία, καλή ανασταλτική λειτουργία και ασκήσαμε πολύ καλή πίεση στον αντίπαλο.

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι λοιπόν γιατί διατηρούμαστε και σε υψηλό επίπεδο απόδσης αλλά και ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Μπορεί να γίνεται κουραστικό μερικές φορές πρέπει να επαναλάβω ότι προτεραιότητα για φέτος αποτελεί η έδρα μας.

Έχουμε μια αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα η οποία είναι πολύ καλά οργανωμένη στα παιχνίδια της και διαθέτει επικίνδυνους ποδοσφαιριστές.

Θεωρώ όμως ότι εμείς βρισκόμαστε σε καλύτερη φάση και από απόδοση αλλά και από αυτοπεποίθηση-ψυχολογία. Αν πιάσουμε μια καλή απόδοση νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα για να φθάσουμε στη νίκη».

Προπονήθηκε κανονικά ο Γκαρσία

Ο Πίτου Γκαρσία έλαβε κανονικά χθες μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Έτσι, ο προπονητής Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το απόγευμα και στην συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται από σήμερα και ο Παναγιώτης Μπάλλας που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

* Σήμερα (Πέμπτη) και αύριο (Παρασκευή) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 20 ευρώ,
Θύρα 3: 40 ευρώ,
Θύρα 4: 20 ευρώ,
Θύρα 5: 10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας,
Θύρα 7: 15 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία να προσφέρει έκπτωση 50% στους φιλάθλους της ομάδας που θα σπεύσουν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας για την τρέχουσα περίοδο 2011-12.

Συγκεκριμένα οι νέες τιμές των καρτών διαρκείας διαμορφώνονται ως εξής:

Θύρα 2: 125 ευρώ (από 250 ευρώ),

Θύρα 4: 125 ευρώ ( από 250 ευρώ) και

Θύρα 7: 75 ευρώ (από 150 ευρώ).

* Η ομάδα Κ-20 θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την αντίστοιχη του Πανιωνίου στο γήπεδο Σχιστού στις 11.30 για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα Κ-17 πάλι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο την Κυριακή στις 11.30 στο «Απήλιον». Οι παίκτες που θα μείνουν εκτός αποστολής θα παίξουν την ίδια μέρα για το τουρνουά «Θουκιδίδειο» με τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο «Νταμάρι» στις 16.00.

Τέλος η ομάδα Κ-15 για το ίδιο τουρνουά θα παίξει την Κυριακή στο γήπεδο «Νταμάρι» με το Χαϊδάρι στις 17.30.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Περιστέρι – Σάσαρι: Στόχος το «2 στα 2» στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Σπουδαίος Ατρόμητος υπέταξε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment