Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Οι υποχωρήσεις της κυβέρνησης ενθάρρυναν την τρόικα



Κάλεσμα στην κυβέρνηση να αποκρούσει τις «απαράδεκτες αξιώσεις της τρόικας και να μη δεχθεί τη λήψη νέων μέτρων που επιβαρύνουν την κοινωνία» απευθύνει η ΔΗΜΑΡ.

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να αποκρούσει τις «απαράδεκτες αξιώσεις της τρόικας και να μη δεχθεί τη λήψη νέων μέτρων που επιβαρύνουν την κοινωνία» απευθύνει η ΔΗΜΑΡ.

Παράλληλα, της καταλογίζει ότι οι υποχωρήσεις της «ενεθάρρυναν την επιμονή της τρόικας στη λανθασμένη πολιτική της άδικης λιτότητας, που δεν οδηγεί στην έξοδο από την κρίση».

«Η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και η υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας χωρίς κανένα ουσιαστικά κοινωνικό κριτήριο δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Απαιτείται μια ισχυρή επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές για την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής», καταλήγει το κόμμα του Φ. Κουβέλη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment