Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Δεν χρειάζονται ενέσεις τεχνητής αισιοδοξίας

Την προώθηση ουσιαστικών δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων ζήτησε η Αγ. Κωνσταντίνου με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Την προώθηση ουσιαστικών δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων ζήτησε η Αγ. Κωνσταντίνου με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Αν μόνο «τρέχουμε για να προλάβουμε», όπως ζήτησε ο πρωθυπουργός, χωρίς, ωστόσο, την παραμικρή συζήτηση για τις αναγκαίες αλλαγές στην οικονομική πολιτική, τότε η τρόικα θα επιμένει στην εφαρμογή της λανθασμένης συνταγής και θα ζητά τη λήψη νέων επιβαρυντικών μέτρων» ανέφερε η ΔΗΜΑΡ.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «η χώρα δεν χρειάζεται ενέσεις τεχνητής αισιοδοξίας. Χρειάζεται την προώθηση ουσιαστικών δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων και ταυτόχρονα την πραγματική διεκδίκηση αλλαγών στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, ώστε να συνδεθεί με την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment