Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δήλωση Νότη Σφακιανάκη για τους ομοφυλόφιλους

Ποια είναι η άποψη του για το αν πρέπει να γίνονται γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων;

Ποια είναι η άποψη του Νότη Σφακιανάκη για το αν πρέπει να γίνονται γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων; «Είναι προσβολή και γελοιοποιούμε τον άνθρωπο» απάντησε ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο τραγουδιστής μάλιστα προχώρησε και στην ανάλυση των συγκεκριμένων απόψεών τους, λέγοντας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Το αφύσικο δεν μπορεί να το ορίζει ο καθένας. Αυτό το έχει ορίσει η φύση. Εγώ δεν θα σου πω τι θα κάνεις στο κρεββάτι σου. Είναι οι επιθυμίες σου αυτές, αλλά το να μας το παρουσιάζουν φυσικό το αφύσικο…είναι παρά φύσιν. Με το να γίνονται γάμοι μεταξύ αντρών θεωρώ ότι γελοιοποιούμε την ίδια την ζωή και το να κάνουν υιοθεσίες είναι μεγαλύτερη προσβολή στον νέο άνθρωπο, στην νέα ζωή. Γιατί αν ένα παιδί έχει δυο άντρες για μαμά και μπαμπά, θα έχει τραυματική ζωή».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Akylas με το «Ferto» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Peristeri News

Αστυνομικοί στο θέατρο εν ώρα παράστασης

Peristeri News

Ο Γιώργος Βελισσάρης έγινε παππούς για πρώτη φορά

Peristeri News

Leave a Comment