Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διήμερο λουκέτο στις εφορίες την Πέμπτη και Παρασκευή

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εφοριακοί την Πέμπτη και την Παρασκευή, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εφοριακοί την Πέμπτη και την Παρασκευή, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες αντιδρούν «στα όποια σχέδια για ιδιωτικοποιήσεις των φορολογικών τους αντικειμένων, στις συνενώσεις-συγχωνεύσεις των υπηρεσιών χωρίς κριτήρια και κυρίως στην κατάργηση των νησιωτικών ΔΟΥ, στη μείωση των αποδοχών τους με όποιο πρόσχημα, νόμο, κ.λπ.»

H ΠΟΕ-ΔΥΟ ζητεί αξιοκρατία και διαφάνεια στις υπηρεσιακές μεταβολές, καθώς και να εφαρμοστεί «το ήδη αυστηρό θεσμικό πλαίσιο και όσοι τελεσίδικα αποδειχθούν διεφθαρμένοι να απολυθούν». Σημειώνει μάλιστα πως ήδη έχει υποβάλει προτάσεις στον αρμόδιο υφυπουργό Γ. Μαυραγάνη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Leave a Comment