Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μάκη Ψωμιάδη

Ο οποίος είναι και ο μοναδικός που δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές.

Τη μείωση κατά 150.000 ευρώ της εγγύησης που είχε οριστεί για τον Σταύρο Ψωμιάδη, κατηγορούμενου στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας.
Μετά την απολογία του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας είχε αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 800.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 250.000 ευρώ θα καταβάλλονταν μετρητά και για το υπόλοιπο θα υποθηκευόταν ακίνητό του στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού. Με το νέο βούλευμα ορίζεται πως παραμένει υποθηκευμένο το ακίνητο, αλλά θα απαιτηθεί καταβολή 100.000 ευρώ σε μετρητά.
Για την ίδια υπόθεση, σε εξέλιξη βρίσκεται η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης του επίσης κατηγορούμενου Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές. Παράλληλα, ο ανακριτής προχώρησε στην ταυτοποίηση 20 ατόμων που μετείχαν σε παράνομα στοιχήματα μέσω συγκεκριμένης εταιρείας.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το πρόσωπο του Κυρανάκη σε κολώνα πιάτσας ταξί στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Leave a Comment