Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Διεκόπησαν οι έρευνες στον Ινδικό Ωκεανό για το μαλαισιανό Boeing



Τη διακοπή των επιχειρήσεων ανεύρεσης νέων τμημάτων του μοιραίου μαλαισιανού Boeing 777 ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή του Ινδικού Ωκεανού.

Τη διακοπή των επιχειρήσεων ανεύρεσης νέων τμημάτων του μοιραίου μαλαισιανού Boeing 777 ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή του Ινδικού Ωκεανού.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό νέων συντριμμιών συνεχίζονται μόνο δια αέρος, καθώς τα πλοία θα συμμετάσχουν στις έρευνες μόνο εφόσον ομαλοποιηθούν οι καιρικές συνθήκες.

Πάντως, οι τοπικές αρχές γνωστοποίησαν ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων ερευνών έχουν εντοπιστεί διάφορα αντικείμενα. Όμως προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί εάν συνιστούν τμήμα της πτήσης MH730.

Tην ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η εξέταση του πτερυγίου, το οποίο βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί Reunion στον Ινδικό Ωκεανό. Το συγκεκριμένο εύρημα έχει μεταφερθεί στη Γαλλία, όπου εξετάζεται από ειδικούς εμπειρογνώμονες στην Τουλούζη.

Αν και ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι το πτερύγιο ανήκει στο φτερό του μαλαισιανού Being, οι γαλλικές αρχές τηρούν στάση αναμονής.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment