Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διευκρινήσεις για τα ΚΤΕΟ και τους γάμους

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έδωσε διευκρινήσεις για την μετάβαση στα ΚΤΕΟ, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, είπε ότι για τη μετάβαση σε ΚΤΕΟ δεν υφίστανται οι περιορισμοί που ανακοινώθηκαν για τον κωδικό 2 (μετακίνηση εντός οικείου δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την κατοικία). Για τη μετακίνηση απαιτείται αποστολή SMS με τον κωδικό 2 (ή έντυπη βεβαίωση) καθώς και αποδεικτικό του ραντεβού με το ΚΤΕΟ.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπεται η τέλεση γάμων με την παρουσία όμως έως 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του θρησκευτικού ή πολιτικού λειτουργού καθώς και του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού. Η άρση της αναστολής των τελετών γάμων προέκυψε, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής υπέρ του αιτήματος του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εφαρμογή ίδιων όρων στην τέλεση πολιτικών και θρησκευτικών γάμων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment