Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Διάθεση ζωοτροφών σε φιλοζωικές της Δυτικής Αθήνας για τις πυρόπληκτες περιοχές

Ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες συλλογής και διανομής ζωοτροφών σε φιλοζωικές οργανώσεις της Δυτικής Αθήνας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέα Λεωτσάκου, για την υποστήριξη και την προστασία ζώων στις πυρόπληκτες περιοχές από τις καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο έμπρακτης φροντίδας και ανάγκης ευαισθητοποίησης για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών εξασφάλισε άνω των 170 κιλών ζωοτροφές, που θα διατεθούν για την προστασία των αδέσποτων ζώων των περιοχών που επλήγησαν.

Για την Περιφέρεια Αττικής η προστασία των ζώων είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, σηματοδοτώντας την ανάγκη ανάληψης δράσεων για την περίθαλψή τους.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στηρίζει έμπρακτα φορείς και σωματεία προστασίας και ασφάλειας των ζώων με παρεμβάσεις που αποτελούν δείγμα πολιτισμού για μία υγιή κοινωνία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκκληση του Δήμου Αιγάλεω για ασφαλή διαχείριση εύφλεκτων υλικών

Peristeri News

Χαρδαλιάς από Ίλιον: Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 480 εκατ. ευρώ για ανθεκτικότητα και έργα στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment