Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διαρροή νερού στον πεζόδρομο του Περιστερίου



Πρόβλημα με διαρροή νερού στον πεζόδρομο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στον αριθμό 6 στον πλέον πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης, αντιμετωπίζουν κάτοικοι και ιδιαίτερα καταστηματάρχες και περιπτεριούχος στο Περιστέρι.

Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του PeristeriNews.gr, η διαρροή υπάρχει τουλάχιστον τρεις ημέρες, ενώ για το πρόβλημα έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή η ΕΥΔΑΠ που όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ενδιαφερθεί να το διορθώσει.

diaroi-neroy-2

“Ήθελα να ήξερα, τόσο πολυάσχολοι είναι στην ΕΥΔΑΠ και τρεις μέρες τώρα δεν διαθέτουν ένα συνεργείο να αποκαταστήσει τη βλάβη;” είπε με θυμό ένας κάτοικος.

diaroi-neroy-3

Εμείς ευελπιστούμε ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί άμεσα και μάλιστα εν όψει Σαββατοκύριακου που ο συγκεκριμένος πεζόδρομος γίνεται προορισμός για μικρούς και μεγάλους συμπολίτες αλλά και για επισκέπτες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment