Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Δεν έχουμε αλλάξει συνήθειες στην Ελλάδα (video)

Η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Star αναφέρθηκε στις παθογένειες του συστήματος.

Η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Star αναφέρθηκε στις παθογένειες του συστήματος.

«Οπως βλέπω πλέον τα πράγματα, από μια απόσταση, δεν έχουμε αλλάξει συνήθειες στην Ελλάδα. Και δεν έχουμε αλλάξει συνολικά και στην νοοτροπία και στις παθογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα του συστήματος και των κομμάτων είναι ότι παρά τις τεράστιες προσπάθειες να αλλάξει η χώρα, να μπούμε σε μία άλλη πορεία, οι παθογένειες που μας τυραννούσαν, από την ίδρυση του ελληνικού κράτους όχι από τη μεταπολίτευση, είναι όλες εδώ».


VIDEO-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ από realmedialive


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Η απόφαση για τις υποκλοπές αποτελεί δικαίωση

Peristeri News

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Leave a Comment