Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Αντιδρά στη χρηματοδότηση των ΑΕΙ

Την αντίδραση της υπουργού Ανάπτυξης, Άννας Διαμαντοπούλου, προκάλεσε η απόφαση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να αποσυνδέσει τη χρηματοδότηση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Την αντίδραση της υπουργού Ανάπτυξης, Άννας Διαμαντοπούλου, προκάλεσε η απόφαση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να αποσυνδέσει τη χρηματοδότηση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από την εφαρμογή του νέου νόμου-πλαισίου.

«Ο νόμος για την Ανώτατη Εκπαίδευση, που ψηφίστηκε από πρωτοφανή πλειοψηφία της Βουλής, εφαρμόζεται ήδη σε επτά ΑΕΙ και εμποδίζεται συστηματικά από εκείνες τις δυνάμεις οι οποίες από την αρχή τον πολέμησαν.

»Οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, θα αντισταθούν στις γνωστές πιέσεις και συντεχνίες, αποδεικνύοντας ότι έχουμε όλοι αντιληφθεί τις συμπεριφορές και τα λάθη που μας οδήγησαν εδώ ως χώρα» τόνισε η κ.Διαμαντοπούλου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment