Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα λιτότητας ο Οδυσσέας Βουδούρης

Την απόφασή του να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα λιτότητας που απαίτησαν οι δανειστές για να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας.

Την απόφασή του να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα λιτότητας που απαίτησαν οι δανειστές για να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης.

«Έχω δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω μέτρα που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα την μείωση του κατώτερου μισθού, διότι αυτά τα μέτρα όχι μόνο δεν σχετίζονται με το πρόβλημά μας αλλά επιπλέον θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην πορεία της οικονομίας μας» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης.

Ο ίδιος είπε, ακόμη, ότι αν το νομοσχέδιο έλθει με ένα άρθρο ή ακόμα να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας δεν πρόκειται να το ψηφίσει καθώς θεωρεί πως «είναι θέμα συνείδησης».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment