Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Δεκάχρονη βομβιστής αυτοκτονίας στη Νιγηρία

Η κυβέρνηση της Νιγηρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε δύο υπόπτους μέλη της Μπόκο Χαράμ που μαζί τους είχαν ένα κορίτσι 10 ετών ζωσμένο με εκρηκτικά.

Η κυβέρνηση της Νιγηρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε δύο υπόπτους μέλη της Μπόκο Χαράμ που μαζί τους είχαν ένα κορίτσι 10 ετών ζωσμένο με εκρηκτικά.

Η σύλληψη έγινε στην πόλη Κατσίνα που γειτνιάζει με την πόλη Κάνο, όπου σε διάστημα μίας εβδομάδας σημειώθηκαν 4 επιθέσεις αυτοκτονίας τις οποίες διέπραξαν γυναίκες.

Οι δυνάμεις ασφαλείας «συνέλαβαν την 29η Ιουλίου (. . .) τρία πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα ως μέλη της Μπόκο Χαράμ», περιλαμβανομένου «ενός κοριτσιού 10 ετών που φορούσε μια ζώνη με εκρηκτικά» ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μάικ Ομέρι σε ανακοίνωσή του.

Νωρίτερα τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Κάνο όταν μια έφηβη πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη μέσα σε ένα πανεπιστήμιο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment